Hemma!

Nu är jag hemma! kollar på matchen och äter lite thai mat :) det var riktigt kul i helgen skriver om det lite senare.

Peace and love

Ska åka till Borlänge nu för att gå på peace and love och träffa släkten. kommer nog inte skriva något när jag är där uppe. Alla får ha det så bra! hej svejs!

The killers - romeo and juliet

Fick den här låten av Clara (arrested.blogg.se). Och den  är ju så jäkla grym. Har gillat The killers länge nästa alla deras låtar är bra. Men hade aldrig hört den här innan. Riktigt fin är den :)

 

A lovestruck Romeo, sings the streets a serenade
Laying everybody low with a love song that he made
Finds a streetlight, steps out of the shade
Says something like, "You and me, babe, how about it?"

Juliet says, "Hey, it's Romeo, you nearly gave me a heart attack"
He's underneath the window, she's singing
"Hey, la, my boyfriend's back
You shouldn't come around here, singing up people like that
Anyway, what you gonna do about it?"

Juliet, the dice was loaded from the start
And I bet, and you exploded in my heart
And I forget, I forget.. the movie song
When you gonna realize, it was just that the time was wrong, Juliet?

Come up on different streets, they both were streets of shame
Both dirty, both mean, yes and the dream was just the same
And I dream your dream for you and now your dream is real
How can you look at me, as if I was just another one of your deals?

Well, you can fall for chains of silver, you can fall for chains of gold
You can fall for pretty strangers and the promises they hold
You promised me everything, you promised me thick and thin, yeah
Now you just say, "Oh, Romeo, yeah, you know
I used to have a scene with him"

Juliet, when we made love, you used to cry
I said, "I love you like the stars above, I love you till I die"
And there's a place for us, you know the movie song
When you gonna realize, it was just that the time was wrong, Juliet?

I can't do the talk, like the talk on the TV
And I can't do a love song, like the way it's meant to be
I can't do everything, but I'd do anything for you
I can't do anything except be in love with you

And all I do is miss you and the way we used to be
All I do is keep the beat, and the bad company
And all I do is kiss you, through the bars of Orion
Juliet, I'd do the stars with you any time

Juliet, when we made love, you used to cry
I said, "I love you like the stars above, I'll love you till I die"
There's a place for us, you know the movie song
When you gonna realize, it was just that the time was wrong, Juliet?

A lovestruck Romeo,kristinas dopeee he sings the streets of serenade
Laying everybody low with a love song that he made
Find a convenient streetlight, steps out of the shade
He says something like, "You and me, babe, how about it?"

Bal bilder

ja jag har varit lite seg på att lägga ut bal bilderna har inte fått dom bästa än :P men kan lägga ut några stycken


jag till vänster i bilen :P mitt hår har blåst lite :P


Håkan

Gick in svt och såg att kan hade sjugit ett exra nummer på allsång med "kom igen lena" och han e ju så jävla grym!!!!! han e fan så jävla bra.

akon - blame it on me

vissa jag känner kanske vet vad jag menar med den här låten... det har inget med texten att göra.


om midsommar

Vi åkte upp på Tosdagen till farmor sm bor i Falun :P men vi kom iväg rätt sent så kom dit typ vid 8 så vi åt typ på en gång och bara tog det lugnt. Lekte lite med farmors gulliga hundar lulli och lissie :) Sen åkte farmor och hennes nya kille och hundarna till ett hus hon hade fått låna. Så sov vi hos farmor. Dagen där på åkte vi till Rättvik för att se midsommar firandet där med FAster som bor där. Dom har ett väldigt roligt och annorlunda midsommarfirande där först reser dom midsommar stången Sedan så är det en tävling. Tävling handlar om den som kan gör snyggast trix för and sidan ån har dom byggt en liten skidbacken så häller dom vatten på den så den blir hal så är det både killar och tjejer som åker både snowboard och skidor så hoppar dom och gör trix och landar i vattnet. riktigt kul att kolla på är det :) Sen på kvällen så grillade vi lite kött :) och tog en promenad och kolladein lilla stan och alla raggare och raggarbilar :P


Lissie och lulli :)

Söndag natt/Måndag morgon

Heej allihopa :D nu är jag hemma från dalarna igen. Riktigt kul där uppe var det som vanligt. nu har jag äntligen satt mig och tagit det lugnt, var full rulle innan. Jag kom hem ca 5 tror jag sen gick jag och mamma till Mat affären och handlade lite mat för veckan. Sen var det Middag, pasta och köttfärssås sen så gick jag ut med oliver och nicole och hennes kompis sen träffade vi kim och alex och anthon. Sen gick jag och kim till george. skriver mer imorrn om midsommar :) God natt <3

Onsdag

Förlåt för dålig updatering. tycker att jag blivit alldeles för beroende av  datorn. så försöker vara ifrån den lite och det är så skönt! lixom inte så kul att sitta inne vid datan hela sommaren tänkte att jag skulle ut och umgås istället! man blir bara seg och sitter och tänker aldeless för mycket hemma. har aldrig hunnit tänka så mycket som jag gjort det senaste året. har börjat tänka på allting. livet och sånt. det  mesta är faktist ganska jobbigt att tänka på.

Idag var faktist en väldigt trevlig dag. Jag vaknade inte allt för sent för mamma drog upp mig för hon var hemma med min lillebror Jack för han är sjuk. så vi bestämde oss för att äta lite brunch och sedan spelaminigolf medmormor och min syster Josefin. Sen gick vi in till sumpan och kollade lite kläder och skor. jag som behöver nya skor mina går sönder hela tiden! kollade också in på hemtex och jag blir så sugen på att börja inreda mitt rum med lite nya lakan, låtsas blommor och sånt eftersom jag aldrig orkar vattna mina riktiga. Så bestämde vi också att vi åker till Farmor som bor i Falun imorrn över midsommar. Är inte så kul att vara i sthlm hela helgen.

Så var det Sverige match idag också. jag han inte mer än hem 5- 10 min sen åkte jag iväg med timm till kungsan för vi skulle se matchen där. Men det var typ fullt så vi såg matchen hos timm riktigt kass match kollade inte ens klart sverige spelade ju som ja jag vet inte vad. så spelade jag och timm kort vi vann en gång var så det var rättvisst.

vet inte om jag skriver något mer innan jag åker till Dalarna vi får se. annars hörs vi :D hejsvejs

Fiske med timm :)

Heej allihopa. kom precis hem, har varit o fiskat med timm och hans familj :) det var väldigt kul. jag var den ända som fick fisk :P en liten strömming men i iallafall :P har ingen aning vad man ska hitta på imorrn. nåt kommer väl upp.


tråk dag lr?

Vaknade typ 1 idag våldigt ovanligt för att vara mig. vill inte vakna så sent! får försöka lägga mig tidigare helt enkelt. tänkte gå ut o jogga när jag vaknade men nu känner jag att jag har ingen lust alls :/ har spelat lego indiana jones medmin lillebrorsa typ 1 timme. nu ska jag gå o träffa timm typ :P vi hörs :D

Film kväll hos George

Igår tog jag det typ lugnt hela dagen och såg på Sverige matchen och åt god mat med familjen :) sedan så träffade jag kim och vi gick till george sen blev det film kväll.


Såg filmen The hitcher och det var väl ganska ok. Den är ganska lik alla dom här andra filmerna när man tar upp en liftare så försöker liftaren döda dom och för följer dom hela filmen. Och när dom får tag i polisen tror inte polisen på dom.

Sverige

Fan va sur man blir man trodde det var klart att det skulle bli 1- 1 sen 1 minut kvar så gör dom mål! :( man blir ju ledsen. aja får ta nya tag nästa match mot Ryssland.

Får se vad jag ska hitta på nu det är nog ganska kallt ute tror jag. Men får väl sätta på mig rejält. kanske ska träffa kim lr nån

Håkan!

Det är så grymt när håkan har konserter för alla kan hans texter och kan hänga med i dom och det blir sånt drag. Jag hade tänkt lägga in en Håkan Hellström låt men jag har så svårt och bestämma mig för vilken. Det finns så himla många bra. ja 90% av hans låtar e skit bra! Ska ta någon som inte alla kanske har hört.



Var tvungen att lägga in två för jag kunde inte bestämma mig

Lördag

Heej gott folk :) igår blev en riktig kul dag gjorde typ ingenting på dan. Sen åkte jag till grönan och väntade på Timm och Emelie för Timm hade spelat handbolls cup i gubbängen. Kanske ska dit och titta idag för ag känner fler som spelar också. På grönan skulle vi inte åka karuseller utan vi skulle se på Håkan Hellström och han e ju så jävla bra. Först åt vi sen köpte vi glass och så massa cola :D tog lite bilder också :)














Stod först i mitten sedan längst fram :P

Förvirrad

Asså jag vet fan inte vart jag ska ta vägen lr vad jag ska göra någon säger nåt någon annan säger något annat och min hjärna säger hit och dit och jag vet inte vad jag ska tycka och tänka jag har typ stängt av mina känslor och allting. hela världen är upp och ned vänd. jag ser saker på andra sätt än vad jag gjorde förut. allt känns helt sjukt

Bad i bålsta


Mellisa och kim på ett bad i bålsta förra helgen

George


George posar med sitt nyköpta spel

Danni


Danni efter balen men min slips på huvudet och mina solbrillor :P

seg

Jag vet att jag har varit väldigt seg på att lägga in bilder från balen och sånt jag har sagt att jag ska lägga in massa :P men det är så att typ ända kameran jag har e mobilen och min data e typ konstig så den funkar inte att ansluta till min data måste ta mediadatorn i vardagsrummet men ska väl köpa nya mobil efter sommaren och ny data snart också :P Har iallafall fått några bilder från balen men inte dom bra än! Men dom kommer snart dom också :)

Skolavslutning och därmed SOMMARLOV! :D

Igår så var jag i kista skulle bara dit en snabbis innan det stängde för George skulle köpa skor. Men det blev inga ändå. Sen skulle dom äta på donken sen skulle dom stanna kvar vid eb games för dom skulle ha natt öppet. Så följde med dom dit. och precis då öppnade dom typ så fick man en lapp med massa frågor och grejer så fyllde i den. Det var jätte svåra frågor om det nya spelet Metal gear solid 4 som släpptes idag. Sedan hade dom tävlingar man kunde vinna olika prser på Hadim vann Metal gear solid till psp fast han inte ens har psp :P Sen var det massa nördar som vann samlar grejer och sånt. Så fastnade jag där så kom hem typ 1 :P och skulle upp till skolavslutningen som började kl 9. Konstigt nog var jag inte trött när jag vaknade men börjar känna mig lite sliten nu. kanske ska vila en stund innan jag ska ut ikväll.


Utanför EB GAMES i Kista.


Sedan var det dax för Skolavslutning och tycker våran skola e ganska dålig på avslutningar och lucia och sånt. Som på min förra skola så gick vi lixom till kyrkan och man fick presenter av varandra på julen och sånt. Och vi känner knappt våra klass föreståndare för har lixom den ena i hemkunskap och det hade vi bara i 6.an och 8:an den andra har vi bara haft 2 år plus det är bara nåra som har han i engelska. Så nu på avslutningen så fick vi 9:or en ros av 6 åringarna och några 9:or från musik klassen spelade en låt och så. Sedan i klass rummet fick vi betygen och års bocken typ sen drog alla :S tycker ändå att det borde vara nåt mer när man slutar 9:an.

Onsdag

Idag så vaknade jag 9 rätt så pigg faktist även om jag somnade sent igår. Iallafall så satte jag på mig mina vita jeans såklart :P när det skulle regna men det tänkte inte jag på. I skolan skulle vi städa så slängde alla papper i skåpet och lämnade in böckerna.

Sen var det dax för fotbolls match mott lärarna jag var inte med för jag har inga fotbolls skor :/ skulle vart kul och vara med. Och vi vann! det blev typ 6 - 5 lr nåt till oss :P tappade räkning efter 5- 3. Så det var riktigt kul.

Nu ska jag träffa kinne och limpan har inte en aning vad vi ska göra men nåt hittar vi väl på hoppas jag.

SVERIGE! :D

Efter att vi varit i kista så laddade vi upp för sverige matchen med att spela fotboll själv :p sen gick jag och timm till mig och såg matchen. blev så jäkla glad efter 0 - 1 kan inte fatta att så många svenskar tvivlade på att vi skulle vinna?
aja det var nice att vi vann iallafall :)

Imorrn skavi städa skåpen i skolan har massa böcker hemma jag måste lämna. Sen så är det dax för 9:orna vs lärarna hoppas vi vinner :D

Tisdag

Nu har jag vaknat lr vaknade för någratimmar sen men sov ändå ganska länge. Skulle ha haft picknick med skolan idag i haga parken men jag var så himla trött så orkade inte gå upp. Balen igår var super rolig super god mat och så :) dom östermalms nissarna som var djs spelade lite dålig musik tycker jag men annars var det super kul :)

vissa drog vidare på efter fest men jag kände mig så törtt så gick hem o la mig :P tyvärr så tog jag inga bilder men massa andra gjorde det så jag får bilderna av dom senare hoppas jag :) så jag kan lägga ut några.

Det blev inte hellersom jag hade tänkt migatt gå med Daniella och Hannah utan åkte med Jocke, Jim b och erland i jockes pappas pontiac. Någraandrakom i porsche, hummerlimo och skolbuss :P sen så kom Julia och sonkan på en sån där cykel man cyklar 2 på :P Det blev en lyckad kväll :)

Nu snart ska jag dra iväg med george och hadim till kista. George electron kort funkar typ inte så måste till nordea också. hörs sen :)

Gamla bilder

Igår när jag tittade på lite gamla sommarbilder hitta jagmassa andra roliga gamla bilder :)



Rolig min på min lillebror förra sommaren :)


Kim helt vätt skrämd på mcdonalds


Stefan, jim b och jocke i typ 7.an lr 6:an


Jocke och stefan :P


Aki :P





Bal idag :D

Fan va skoj det ska bli med bal asså :) den börjar kl 18:00 idag kmr säkert ta massa bilder jag kan lägga in när jag kommer hem. kommer bli skit kul ska bara möta daniella och hanna innan balen så går vi dit tillsammans det är lite överskattat att gå med någon och åka limo och så tycker jag ganska mycket amerikanskt men det skulle ändå vara lite kul. För lixom går man med en person så kanske det inte e så kul att hänga med henne hela kvällen.

Sommar känsla

Fan vilken sommarkänsla jag får haha hittade lite rolig gammal musik på min data :D Det är så grymt skönt medsommar. man får sån himla energi och blir så himla glad. Sommar är den bästa årstiden som finns! :D Jag hoppas alla håller med mig. annars vet jag inte vad! :P förra sommaren var den bästa i mitt liv så himla mkt roliga och undebara saker som hände. Jag hoppasatt dn här sommarehn ska bli ändå bättre.

blekfisanar schteff och kinne steker
två blekfisar som ligger och schteeker sommaren 2007.


jag och george på ung08 2007 lr 2006 :P

Gladddd :D

Heej allihopa idag vaknade jag på rätt sida :D riktigt glad känner jag mig. det är bra väder och jag tror jag ska dra till kista för att köpa kavaj till balen på månadg med daniella. måste ju ha någon med mig som kan söga vad som är snyggt och inte snyggt right? sen kanske det blir bad av lr nåt för det är ju så himla varmt :P

National dagen

Igår så efter att jag slutat skolan så åkte jag till barkarby med george och hadim för dom skulle kolla på nåt men vi hittade bara skit :/ sen åkte vi hem så var vi ute ett tag sen drog george och hadim hem sen kom kim och jonas och så kom stefan, markus, jonathan och linus så spelade vi lite fotboll :) Sen träffade jag och kim basisten i dreas band (alex) och hans kompis dom var skit roliga och garva hela tiden :P så hittade vi en tom BIG BAG så skulle vi gå under den sen sätta hos ner mitt på gatan när det kom folk. sen skulle dom gå fram till spärren och visa sitta kort också HAHA fan va kul det var :D

Idag ska jag iallafall dra till golfängarna som, är tradition här i sumpan familjen skulle dit och ta med lite picknik och sånt så det blir säkert kul :) kanske ska träffa Nanni där också. vi får se.

Juste jag glömde nästan ELLA ÄR SUPER COOL :D för er som inte vet så är det rebeccas bästa kompis :)

Slapp dag

idag är det lika slapp dag som dom andra har knappt gjort någonting bestämde lite musik till balen, dansat ;D tagit massa roliga bilder. Så kom RFSL och snacka med oss också :P ska nog dra iväg med hadim och george till barkarby om ca 30 min.

Imorrn är det National dagen och det ska bli as nice väder. vad ska alla göra då? jag har faktist inget planerat.

Varm dag

Varm dag igen rätt nice :D kollade på pretty woman i skolan sista lektionen och nu blev hem en snabb vända sen blir det bad på nakis :D

Kärleks vecka

Heej allihopa idag hade vi film festival riktigt kul och nice :D många hade bra och roliga filmer. tyvärr fick inte vi vara med och slåss om priserna eftersom vi lämna in försent några i 9:2 fick priset som 2008 bästafilm jag lackar! men iallafall så vi fick sluta tidigare så jag och schteff drog och mötte kinne så tog vi t-banan till mig och hämta filt och fotboll så låg och schteekte lite på ängarna och spela fotboll nice vare.

Idag fick vi reda på vad som händer på kärleks veckan men schemat var lite konstigt det jag vet är att RFSU kommer och pratar med oss imorrn kl 8.30 sen nåt annat sånt där komma och prata med oss senare. Och på torsdagen så ska vi ha ros träning med 6 åringarna i typ 3 timmar :S dom måste veta hur dom ska gå när dom ska ge oss roser på avslutningen slutar rätt tidigt den dagen tror jag.

På Fredag är det National dagen och jag ska väl vara på golfängarna i sumpan som vanligt tror jag såg att det skulle bli väldigt varm på fredag! :D

image32

image34
Här är en bild på sidan Superstart (www.superstart.se) Riktigt bra sida med allt man behöver. Nyheter, tvbilagan, vädret, recept, horoskop och mycket mer.


Sista riktiga skoldagen

Fan va skönt! idag är sista riktiga skoldagen med lektioner sen resten av veckan har vi  Kärleks vecka och på måndag har vi bal :D känns så nice med sommarlov snart :D vad ska ni göra i sommar förresten?

Nu ska jag dra och käka frukost sen e första lektionen NO och vi ska typ skära i ett hjärta :P

Film projekt

Vi har ju hållt på med ett filmprojekt i skolan som skulle vara klart v.20 och vi e helt klara nu yeej :D Men den blev riktigt bra och alla i skolan kommer se den på film festivalen imorrn. tyvärr kan vi inte få några priser för vår grymmafilm :/ 

Nu sitter jag och äter lite kalaspuffar och lyssnar på musik. Vår bild börjar 10.10 som vanligt, sknt med sovmorgon!

Grattis Robert

Heej allihopa :D igår var det fest hos robert för att han fyllde år. Stor kille blir han :) och det blev en riktigt rolig kväll med alla som badade nakna och stirre som pissa på jim bs moppe :D jag höll fan på att garva ihjäl mig ju HAHA :D

RSS 2.0