Snart helg!

Sitter och lyssnar på musik högsta volymen (Ebba grön - die mauer) det är ingen hemma har precis kommit hem från jobbet och solen skinner det är as nice ;) har badat 2 dagar i rad nu, så tänkte ta det lugnt idag och kanske träna.
Snart är det helg det ska bli riktigt skönt! Mamma, Pappa och Jack ska åka upp till dalarna så jag o syrran blir ensamma hemma. blir väl jag som får laga maten sen får vi väl laddat upp med någon riktig mysig kväll och kolla på skräckis haha ;) Hade tänkte kolla på filmen Final destination 3 nu någon som sett den?

Bad

Efter jobbet idag drog jag hem sedan drog jag ochbada med Jonas, steffe och jocke riktigt kul var det :D var länge sen jag träffade jocke också. varmt i vattnet var det också. vi funderar på att göra samma sak imorrn :D

Göteborg

Sen åkte vi vidare till göteborg :) i en lite mer avslappnad miljö. Tog det mest lugnt satt på altanen och läste tidningen och åt frukost i solen. På kvällen Grillade vi och spelade fotboll tills vi blev helt svettiga och på dagen badade vi på en jätte fin badstrand i alingsås.

På vägen hem på söndagen tänktevi stanna efter vägen och bada. Så vi åkte in på ett bad i Laxå i anslutning till en camping 3 km in i skogen. det var skit mysigt :) lite folk och lugnt ingen stress och det bästa var ju vattnet. det var hur varmt som helst. nästan som en pool och det var ganska lång grunt också. och knappt nå folk :)


Josse och släkting Erik. Det är alltså pappas kusin.

Borås

Sen åkte vi då till göteborg. men på vägen åkte vi förbi borås och kollade på h&m outlet tycker knappt det fanns någonting men hittade en stickad vit tröja :) sen åkte vi in till stan och åt på Jensens bofhus sen så kollade vi lite affärer där och jag köpte ett par jeans :)


Jag och syster på Resturangen

skara

På skara sommarland så vart det mest bad i deras vattenland där :) men vi testade lite olika andra saker också. men för mesta dels jack min lillebror :) eftersom det är er till för barnen. men vi skulle iallafall åka newton och då åker man ner i en vatten bana så sprutar det upp vatten. första dagen varvi där och då när vi kom lägst fram och det var våran tur hade några fastnat på toppen så nån fick gå upp och hjälpa dom så stängde dom av  attraktionen i 30 min. dagen efter skulle vi åka igen.och då händer samma sak :P lite sjukt :P sen vill jag klaga lite på maten också :P det fanns bara hamburger korv och pizza på typ 10 mils avstånd.
 

Josefin, Jack och jag i tältet


Jack och pappa njuter i solen


jag :)

hemma igen :)

igår kom jag hem från skara :) och vi var inte barai skara utan åkte förbi våra släktingar i göteborg också. som vanligt har vi tagit massa bilder men dom kommer inte in för att jag är för lat plus att när jag kopplar in usb sakerså känner inte datan av det. måste väl uppdatera den lr nåt :P men ska köpa en bärbar data när jag har fått pengarna från sommarjobbet. som jag började med nu :) ska alltså jobbade 3 veckor på förvaltaren. första dagen var riktigt kul :) trevliga personer på jobbet var det också. så allt känns riktigt bra nu :) förutom att jag skulle vilja ha mer ledigt. men men allt kan man inte få.


Åker till skara!

Åker till skara nu om typ 10 min lr något :) ni får ha det så bra allihopa :) ska förbi göteborg på vägen också så kommer hem nån gång nästa helg.

nu har släkt åkt

släkten åkte hem precis och jag han inte säga hej då till dom :( känns lite taskigt haha :P men dom hade bråttom. Fixade id kort i sumpan sen drog jag till steffe och träffade han och kinne. spelade lite gta.

Vi har inte riktigt bestämt när men imorrn lr i överimorrn ska vi åka till skara sommarland och campa där i två dagar.så kommer väl hem på typ fredag lr något.

Söndag eftermiddag

Jahapp allihopa sitter just nu och väntar på att maten ska bli klar. Hade jätte kul igår hos Anna vi spelade spel och kollade på film och råkade skrämma upp anna lite med spindeln som hängde på hennes altan :P den var typ skit stor jag vart fan rädd jag med :P iallafall så vardet kul :) träffade jimmy igen och annas kompis jenny.

Idag vaknade jag rätt så sent det var skönt att sova... hade inget planerat så det var också skönt :) mamma, pappa, morfar och jack skulle iväg och spela mini golf så jag hängde på. Sen åkte vi till solna för att fixa kort på mig som jag kan ha till id kortet jag ska fixa imorrn :)

Ikväll funderar jag på att träffa Jonas det var väldigt länge sen så det ska bli skit kul :)

Händer ikväll?

Heej allihopa :) sitter och kollar på sommar krysset nu och väntar på att maten ska bli klar. Fast vet inte riktigt vad jag ska göra ikväll. Varahemma medfamiljen ochta det lugnt? eller ska man träffa jonas, anna och jimmy? lr ska jag dra med steffe och kinne till nicklas? :P har ingen aning vad jagska hitta på :P

Sitter just nu och lyssnar på Hästpojken tycker han e riktigt bra såg han på Peace and love också ;)

Släkten

Släkten kom hit i måndags det vill säga morfar, moster Annelie och mosters man Peter och mina två kusiner som är 5 och 7 som heter Lukas och Dennis :) fick inte in någon bild på dom nu. ska försöka fixa det tills senare :) vi var iallafall på grönan med dom i Torsdags och det var väldigt trevligt :) lite synd att inte Dennis fick åka bläckfisken :( det fattades 1 cm. Sen var dom hos oss och åt middag igår eftermiddag :)

Idag tror jag bara att jag ska vara hemma och ta det lugnt. har varit skit trött dom senaste dagarna. jätte konstigt.

Ska köpa ny mobil

Hejsan allihopa :D jag funderar verkligen på att köpa ny mobil eftersom min börjarbli så sliten. men det blir inte för än om 1 månad när jag fått pengarna från mitt andra sommar jobb. jag ska jobba hos förvaltaren i 3 veckor också. v31 till v33 sen har jagen ledig veckan innan skolan börjar :/ men men jag får ju pengar iallafall :) Så är det någon som harnågot förslag på en bra mobil i prisklass mellan 1500 - 2500?

way out west

Fan vad jag vill gå på way out west festivalen. Tror ej jag kmr få det plus att jag jobbar då :/ Det är typ broder daniels allra sista spelning. Dom spelar bara för att en av dom i bandet har dött. Och dom var dom första jag såg live. Dom e så jäkla bra.


lite dålig uppdatering

sorry för lite dålig uppdatering och kanske ganska ointressanta inlägg. just nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva om faktist :( har inte tagit speciellt mkt bilder på sistonde. Men kom på att det var några saker som var värda att nämna faktist. igår var jag med markus i täby käkade först där sen köpte jag skorna jag kollat på. senare på kvällen åkte jag till sumpan(sundbyberg) och träffade några gamla klasspolare vi rökte lite vattenpipa :) sen så träffade jag timm så kollade vi på Halloween filmen hos han sen sov jag över hos honom och vi spelade nåt kul bil spel på ps2 typ halva natten :P

idag åkte jag och timm in till centralen ochkolla på lite grejer och jag som var hlt dagvilse trodde det var lördag så vi typ snabba oss in till stan för dom stänger tidigare på lördagar kom senpå att det bara var fredag :P köpte ett parbyxor och en kort ärmad skjorta på MQ också. nu på kvällen gick jag till madde och där var jonas och oliver och vi tog det lugnt på henne balkong och rökte vattenpipa där också :P typ det som varärt att nämna :P puss på er :D

Ledig! :)

Pallade inte jobba mer på det där jobbet varså slitsamt jag behöver vila. Har lixom haft fullt upp från kl 7 på morgonen till 9 på kvällen. Så det är verkligen skönt att bara vara hemma och ta det lugnt nu :) Men tänkte ändå åka till täby och köpa ett par skor idag.

Jobb....

Nu är det jobb igen :( och dom jag jobbar med bara bråkar med varandra haha funtar på att jobba till 6, 3 dagar i rad sen sluta. pallar ej jobba när det är sommarlov va fan!:D

Prips cupen

IKväll ska jag, kinne, jonas och anna och kanske till och md hennes syster frida till prips cupen i hägersten. Det är en fotbolls cup där dom typ ska spela fulla och vinna en platta öl varje match dom vinner har jag hört från jonas :P :) det låter jävligt kul så skaväl dit o kolla :)

Bad med kinne o compani

igår sov jag hos kinne sen på morgonen drog vi till stan och mötte kinnes klass kompis har redan glömt bort vad han heter :P men men han skulle köpa present till sin tjej så det blev en tjock tröja från gant :) Sen mötte vi limpan så drog vi o åt sen så åkte vi till fridhemsplan för vi hade bestämmt oss för att bada i smedis där mötte vi ralle och hans tjej.

Det var jävligt kallt i vattnet och sen blåste det när man kom upp så det var inte så skönt :/ blev kvar där i ca 1½ timme sen drog sig alla hemåt.


Helgen

Heej allihopa :D hoppas allt e bra med er? Idag var jag i Täby med en av killarna från jobbet. Han var lite rolig för han var så himla kräsen han gillade typ inga kläder :P tror jag ska sluta kanske 1 lr 2 imorrn så jag kan göra något kul. men vet fortfarande inget jag kan göra. Det är bara ringa mig om ni vill hitta på något. lr kanske ska till ska till stan med daniella :P och kanske nåra andra. sen resten av helgen ska jag ta det lugnt. Det har varit en hård vecka. ska bara röja upp här hemma i mitt rum och så :)

Dålig updatering

Sorry för dålig updatering alligopa har haft fullt upp. har börjat jobba i åkersberga håller på att renoverar en båt med tre andra riktigt kul och läro rikt är det. går upp 7 och kommer hem ca 7 - 8 så det blir inte mycket lugn stund. men ska försöka hinna med en massa inlägg. ska t.ex lägga in lite bilder från peace and love och sånt.

RSS 2.0