Ny blogg

Nu har jag äntligen gjort en ny blogg på sidan devote. hoppas att jag orkar kunna göra den snygg. med lite tips från antingen min syrra som använder devote (lillhjartat.devote.se) eller min kompis bella (barbeque.devote.se) som också använder det men vet ej vilken bakrundsbild lr färg lr nåt jag ska ha? kanske på mig själv? aja den nya bloggen är iallafall jimkarlsson.devote.se.

Det är första gången jag tar det lugnt nu idag har varit full fart från 7 på morgonen. blev även försenad till föreläsning om medmänsklighet som vi skulle ha pga rökutveckling i tåget så fick byta. Och föreläsaren var så himla bra asså! så jävla bra finns inte ord. allt han sa stämde så bra. och han var rolig också och tog upp viktiga saker. Som jag tyckeratt alla ungdomar borde höra. sen var det vanliga lektioner efter lunch. sen efter skolanmötte jag steffe vi skulle leta efter en mössa till han så gick typ runt hala stan. från t-centralen in på nk sen till stureplan sen till hötorget och så tbx till t-centralen på typ 1 timme. sen skulle jag hem fick slänga i mig maten och sen på träning

Kommentarer
Postat av: Jenny

mm=/ okej!:)

2008-09-10 @ 20:45:06
URL: http://penajs.blogg.se/
Postat av: emelie

åhh nej! har du skaffat en ny blogg? =/

2008-09-11 @ 18:29:59
URL: http://emeliesplace.blogg.se/
Postat av: emelie

gillade ju dig som du är :D inte behöver du väl skaffa dig en ny blogg? jag hade kunnat hjälpa dig med designen jue ;P

2008-09-12 @ 21:05:03
URL: http://emeliesplace.blogg.se/
Postat av: emelie

svar: ja det tycker jag :) hehe, fast det är ju du som bestämmer :P

2008-09-13 @ 21:32:21
URL: http://emeliesplace.blogg.se/
Postat av: emelie

svar: jag tänkte på dig faktiskt häromdagen! :P det är på tok för längesedan vi pratade med varandra. jag tycker du kan adda min vanliga msn istället min bloggmsn (som jag inte på så ofta). Så kan vi ta igen den tiden vi inte har snackat!

Min msn: [email protected]

Kram på dig!

2008-10-13 @ 10:42:48
URL: http://emeliesplace.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0